27 watervilla’s op Het Eiland

Droom jij van een ruime, luxe woning aan het water mét een eigen aanlegsteiger voor de deur? Dan is wonen op Het Eiland iets voor jou! Elke dag genieten van een fantastisch uitzicht, het ultieme gevoel van vrijheid beleven, varen wanneer je maar wilt en ’s avonds op jouw terras genieten van een glaasje prosecco. Wonen op Het Eiland laat jouw droom uitkomen.

Unieke locatie aan het water

De naam zegt het al: wonen in een droomhuis dat wordt omgeven door water. Een prachtige en unieke locatie in de natuur. Iedere woning heeft een eigen aanlegsteiger en tuin met terras. Een heerlijke plek om in het zonnetje met vrienden en familie te borrelen of een boot aan te meren. Wie nodig jij uit?

Bekijk de woningen op de situatiekaart en schrijf je in >

Ervaar de rijkdom van een watervilla op Het Eiland

Wat is er fijner dan na een drukke werkdag lekker tot rust te komen in je eigen luxe en comfortabele watervilla? Met een schitterend uitzicht over het Woldmeer vanaf je eigen terras of steiger. Wat een rijkdom! Grote raampartijen zorgen voor veel natuurlijke lichtinval, terwijl de fraaie, groene erfafscheiding in je binnentuin volop privacy biedt. Hier wil je wonen. Sterker nog: hier wil je nooit meer weg!

Geniet van een comfortabel woonklimaat

Altijd en overal in je villa heb je een comfortabele binnentemperatuur. Een ultramoderne bodemwarmtepomp zorgt ervoor dat het ’s winters aangenaam warm en ’s zomers heerlijk koel is in je woning. Je watervilla wordt energiezuinig opgeleverd: optimaal geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming op alle niveaus. Hoe comfortabel wil je het hebben?

Oriëntatie op het water

Overal op Het Eiland voel je de verbondenheid met het water. De open structuur van de bebouwing laat je genieten van fraaie doorkijkjes over het water, de andere eilandjes in Meerstad en het achterliggende groene kavellandschap. Het schitterende uitzicht dat je vanuit je woning hebt over het Woldmeer maakt het wonen op Het Eiland tot een voorrecht.

Natuurlijke klasse

Pure kwaliteit zie je in een oogopslag. Van binnen ademt de woning rust en ruimte, verdeeld over drie lagen wooncomfort. Je kunt je woning helemaal naar eigen inzicht en smaak inrichten. Van buiten heeft je woning de stoere en robuuste uitstraling die hoort bij een huis aan het water. Maar als je verder kijkt, zie je ook de subtiele details in metselwerk, kozijnen en de toepassing van houten accenten die je woning extra aantrekkelijk maakt.

Inschrijven voor een woning op Het Eiland

Er zijn al meerdere woningen onder optie, maar je kunt je nog altijd inschrijven voor een woning op Het Eiland. We bespreken graag samen de mogelijkheden.
Als je onderstaande gegevens invult, nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Ontwikkeling & realisatie

Nijhuis Bouw B.V.
Klompmakerstraat 7
9400 AG Assen
Tel. 0592-400500
info@nijhuis.nl
nijhuis.nl

Verkoop & informatie

Thuis Nieuwbouwmakelaars
Peizerweg 74
9727 AK Groningen
Tel. 050-2104242
info@uw-thuis.nl
uw-thuis.nl

In opdracht van

Bureau Meerstad
Waterviolier 2
9613 BH Groningen
Tel. 050-5995710
info@meerstad.eu
meerstad.eu