27 watervilla’s op Het Eiland

Droom jij van een ruime, luxe woning aan het water mét een eigen aanlegsteiger voor de deur? Dan is wonen op Het Eiland iets voor jou! Elke dag genieten van een fantastisch uitzicht, het ultieme gevoel van vrijheid beleven, varen wanneer je maar wilt en ’s avonds op jouw terras genieten van een glaasje prosecco. Wonen op Het Eiland laat jouw droom uitkomen.

Unieke locatie aan het water

De naam zegt het al: wonen in een droomhuis dat wordt omgeven door water. Een prachtige en unieke locatie in de natuur. Iedere woning heeft een eigen aanlegsteiger en tuin met terras. Een heerlijke plek om in het zonnetje met vrienden en familie te borrelen of een boot aan te meren. Wie nodig jij uit?

Bekijk de woningen op de situatiekaart en schrijf je in >

Groene binnentuin

Wil je liever ontspannen in een groene omgeving? Dat kan! Alle woningen grenzen aan een groot, groen en gezellig hof. Een heerlijke plek om te ontspannen, koffie te drinken met je buren of te barbecueën met vrienden. En je kinderen? Die kunnen hier onbezorgd en veilig buitenspelen. Een landschapsarchitect ontwerpt het hof en de gemeente verzorgt het onderhoud. Kortom: je kunt optimaal genieten en hebt nergens omkijken naar!

Geniet van natuur en privacy

Naast het groen in de omgeving en de binnentuin, vind je ook groen rondom jouw watervilla. Ieder huis heeft een fraaie en groene erfafscheiding. Zo geniet je niet alleen van de mooie en natuurlijke omgeving, maar ook van de privacy in jouw tuin.

Stoer aan de buitenkant, licht aan de binnenkant

Alle watervilla’s hebben een stoere en robuuste uitstraling. De fraaie details in het metselwerk, kozijnen en de houten accenten maken de luxe uitstraling compleet. De watervilla’s staan aan de rand van het eiland, zodat iedere villa direct aan het water ligt. Aan de waterkant heeft de woning veel glas en een schuifpui naar het terras. Zo geniet je niet alleen van het uitzicht op het water, maar ook van het vele daglicht.

Royaal wonen

Ook in de watervilla geniet je van ruimte en het gevoel van vrijheid. Je krijgt namelijk volop vrijheid bij de indeling van jouw droomvilla. Dankzij het platte dak is er ruimte voor drie volledige woonlagen die je zelf kunt inrichten. Wil jij in jouw droomvilla:
– een extra woon- of werkkamer op de eerste verdieping;
– een dakterras op de eerste verdieping;
– maar liefst zes slaapkamers;
– de keuken aan de waterkant of juist aan de kant van de groene binnentuin?

Het kan allemaal! Jij bepaalt zelf hoe jouw droomvilla wordt ingericht!

Duurzaam en comfortabel

Warme zomers en koude winters? Daar merk jij binnen niets van! De watervilla’s zijn voorzien van een hypermoderne bodemwarmtepomp die nodig is om jouw huis ’s zomers koel en ’s winters warm te houden. Wordt het te warm op de steiger of te koud in de binnentuin? In jouw villa is er altijd een comfortabele binnentemperatuur; om af te koelen óf om op te warmen. De energiezuinige woning is goed geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming.

Variatie in eenheid

Een sterke identiteit: dat heeft Het Eiland als geen ander. Op deze unieke locatie is er ruimte voor maar liefst 27 luxe, stoere en robuuste watervilla’s. De verkaveling is afgestemd op de prachtige ligging op het eiland en natuurlijk op de oriëntatie op het water. Iedere villa heeft een ideale positie, waarbij jij keuze hebt in het woningtype en het perceeloppervlak. Ondanks de verschillende typen, heeft Het Eiland een sterke en eigen identiteit: robuust, modern én ‘verbonden met het water’.

Inschrijven voor een woning op Het Eiland

De officiële inschrijftermijn is verstreken, maar je kunt je nog altijd inschrijven voor een woning op Het Eiland. Komt er een woning van jouw voorkeur vrij, dan nemen we contact met je op!

Ontwikkeling & realisatie

Nijhuis Bouw B.V.
Klompmakerstraat 7
9400 AG Assen
Tel. 0592-400500
info@nijhuis.nl
nijhuis.nl

Verkoop & informatie

Thuis Nieuwbouwmakelaars
Peizerweg 74
9727 AK Groningen
Tel. 050-2104242
info@uw-thuis.nl
uw-thuis.nl

In opdracht van

Bureau Meerstad
Waterviolier 2
9613 BH Groningen
Tel. 050-5995710
info@meerstad.eu
meerstad.eu